Twijnstraat a/d Werf

Deze zeer bijzondere en exclusieve woning is te huur per week.

This very special and exclusive home can be rented per week.

Het is een idyllische plek aan het water en de perfecte uitvalsbasis om de stad Utrecht te ontdekken. Ook voor zakelijk verblijf is dit een uitermate geschikte plek dicht bij het centraal station.

It is an idyllic place on the water and the perfect base to discover the city of Utrecht. This is also an extremely suitable place close to the central station for a business stay.

De woning met 1 slaapkamer bevindt zich aan de Werf van de populaire Twijnstraat in het centrum van Utrecht. In het ruime woongedeelte met grote bank en eettafel bevindt zich ook de moderne keuken met inductie plaat en magnetron/oven. Achter in de woning bevindt zich de afsluitbare slaapkamer met een raam, ernaast is de badkamer met aparte toilet en douche.

The 1-bedroom house is located on the Werf of the popular Twijnstraat in the center of Utrecht. The spacious living area with large sofa and dining table also houses the modern kitchen with induction hob and microwave/oven. At the back of the house is the lockable bedroom with a window, next to it is the bathroom with separate toilet and shower.

Verhuur prijzen zijn – Rental prices are


1 week €1200  |  2 weken €1800  

3 weken €2200  |  4 weken €2400

2 of 3  maanden (months) €2200 per maand 


prijzen zijn inclusief (eenmalige)eind-schoonmaak, gebruik van keuken apparatuur, wasmachine beddengoed en handdoeken.
Prices include (single) final-cleaning, use of kitchen equipment, washing machine, bed linen and towels.

If you have any questions please feel free to contact me click here

please click here for the exact location of the apartment: 

Categorieën1